Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Ústeckoorlicku

Chocenští policisté se zabývali přestupky proti majetku, byla zaznamenána jediná nehoda - řidič ji způsobil pod vlivem alkoholu 

Včera vyjížděli policisté ústecké nehodovky k jediné dopravní nehodě. Ve večerních hodinách jel mezi Bohousovou a Žamberkem nepřiměřenou rychlostí 37letý řidič osobního automobilu značky Nissan Micra, najel do kaluže, dostal smyk a narazil do pařezu. Po nárazu se vozidlo převrátilo na levý bok. Spolujezdkyně byla při nehodě lehce zraněna. Při orientační zkoušce na alkohol řidič nadýchal 0,7 promile. Nehodou se policisté nadále zabývají.

Králičtí policisté se zabývali krádeží jízdního kola. To ale majitel postrádá už celý týden. Krádež bicyklu za čtyři tisíce korun, který měl postavený před místní restaurací, přišel policistům nahlásit až nyní.

Chocenští policisté měli včera plné ruce práce. Dopoledne odčerpal neznámý pachatel ze zaparkované škodovky osm litrů benzínu. Odpoledne zase v Běstovicích neznámý vandal poškodil páté dveře u osobního automobilu značky Škoda Felicia. Ve večerních hodinách se stalo obětí neznámého pachatele jízdní kolo zaparkované poblíž vlakového nádraží v Chocni. Krádeží vznikla majiteli škoda za tisíc korun. Vzhledem ke způsobeným škodám šetří policisté všechny případy jako přestupky proti majetku.

I včera vyhlašovali policisté celostátní pátrání po registračních značkách. Na konci června je neznámý zloděj odcizil ze zaparkovaného osobního vozidla značky Renault v Lanškrouně.
nprap. Eva Sichrová
2. července 2009
 

vytisknout  e-mailem