Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Ústeckoorlicku

Služba ve znamení klidu 

Včerejší služba proběhla pro policisty ve znamení klidu. Na tísňovou linku 158 lidé volali 35 krát. V šesti případech řešili konkrétní problém.
Nezodpovědných řidičů stále přibývá. Ve Vysokém Mýtě včera před třináctou hodinou narazil do zaparkovaného vozidla zn. Opel Corsa neznámý řidič. Na poškozeném vozidle způsobil škodu za pět tisíc korun. Alespoň na omluvu, ani nepomyslel. Nasedl a odjel. Po řidiči i vozidle už policisté pátrají a případem se zabývají. Krátce po půl druhé odpoledne v České Třebové nevycházela z údivu třiapadesátiletá řidička a její spolujedoucí s vozidle zn. Opel Frontera. Když zastavili na křižovatce, autobus stojící před nimi začal couvat a narazil do jejich vozidla. Řidič autobusu vystoupil, podíval se na způsobenou škodu, nasedl a odjel. Předběžná škoda byla vyčíslena na pět tisíc korun. I po tomto řidiči policisté pátrají a případ nadále šetří.
Policisté ve čtvrtek kontrolovali bezpečnost a plynulost silničního provozu. V osmi případech řidičům za prohřešky udělili pokutu. Pět přestupků se týkalo porušení příkazových dopravních značek, dvě pokuty byly za rychlost a jedna za špatný technický stav vozidla.
por. Bc. Iveta Lehká
29. května 2009  

vytisknout  e-mailem