Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Ústeckoorlicku

Muž oslavoval narozeniny 

Včera byl na okrese Ústí nad Orlicí klidný den. Policisté vyjížděli k jediné dopravní nehodě. Navečer usnul v Červené Vodě za volantem fokusu 41letý řidič a vyjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem značky Ford Mondeo. Řidič fokusu a jeho spolujezdkyně byli lehce zraněni.
Na lince tísňového volání 158 zaznamenal operační důstojník pouze 28 telefonátů. Tři občané touto cestou řešili konkrétní problém. Během dne se pak policisté zabývali třemi trestnými činy. Všechny byly majetkového charakteru.
Ve čtyři hodiny ráno vyjížděli policisté do Králík, kde se neznámý pachatel vloupal do venkovního skladu přepravek. Ze skladu, který je umístěn v zadní části místního supermarketu, se ztratilo osm přepravek. Zloděj způsobil škodu za 1.300 korun.
Muž z Vysokého Mýta se včera odpoledne rozhodl oslavit své narozeniny skutečně neobvyklým způsobem. Odnesla to jeho družka, kterou nejprve napadl, potom jí vyházel oblečení na chodbu a nakonec před dveře společného bytu vystrčil i ji. Policisté případ šetří jako přestupek proti majetku.
nprap. Eva Sichrová
13. května 2009
 

vytisknout  e-mailem