Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Ústeckoorlicku

Policisté šetřili přestupky proti majetku staršího data  

Lanškrounští policisté vyjížděli do Strážné, kde v minulých dnech neznámý poberta odcizil z traktoru zaparkovaného v areálu místní firmy kovové vidle i s rámem. Ty slouží při nakládání a vykládání nákladu. Krádeží vznikla majiteli škoda za patnáct tisíc korun.

V jedné z firem ve Vysokém Mýtě v minulých dnech muž z Týnišťka pravděpodobně ztratil mobilní telefon a peněženku s doklady, dvěma sty korunami a platební kartou. Neznámý nálezce, který uvedené věci neodevzdal, se v tuto chvíli dopouští trestného činu neoprávněného držení platební karty.

I včera se policisté zabývali případy nezodpovědných otců. Vyživovací povinnost na syna řádně neplní 37letý muž z Ústí nad Orlicí. Nyní mu hrozí obvinění z trestného činu zanedbání povinné výživy. Stejným případem se zabývají i policisté ve Vysokém Mýtě. Tam otec nepřispívá své devatenáctileté studující dceři. Do dnešního dne jí dluží bezmála dvacet tisíc korun.

Během včerejšího dne se policisté zabývali převážně přestupky majetkového charakteru staršího data. Před týdnem si ve Vysokém Mýtě zapomněla žena při výběru peněz z bankomatu odebrat tři tisíce korun. Vysokomýtští policisté se také včera zabývali případem zatajení nálezu mobilního telefonu. Ke stejnému případu došlo včera i v Lanškrouně. Krádež mobilního telefonu šetří i policisté v Chocni, v Červené Vodě zase v minulých dnech odcizil neznámý zloděj jízdní kolo za čtyři tisíce korun. V minulých dnech poškodil neznámý vandal u rodinného domku v Dlouhé Třebové bezdrátový domovní zvonek. Jeho opálením a rozbitím okna nad garážovými vraty způsobil škodu za 1,5 tisíce korun.
nprap. Eva Sichrová
8. července 2009

 

vytisknout  e-mailem