Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Ústeckoorlicku

Poničené stromky, blokové pokuty, ukradený mobil 

Poškození okrasných keřů přišel včera oznámit policistům v Lanškrouně 36letý muž. Jednatřicetilétý muž vyhledal zas pomoc u letohradských policistů. Těm přišel nahlásit, že mu někdo během noci ukradl v Jablonném nad Orlicí registrační značky z vozidla zn. Škoda Octávia.
Na chatu do Klopot zavítal neznámý nenechavec. Od chaty si tam odnesl lavičku, aby si mohl pravděpodobně sednout a ještě se mu zalíbila litinová vana. Tu, si také odnesl.
Svou cyklistickou tašku ponechal mladík z Chocně během nakupování na svém kole. Také o ni záhy přišel. Pravděpodobně si neuvědomil, že má v brašně mobilní telefon. Škoda sahá k necelým čtyřem a půl tisícům korun.
Halenku si chtěla vyzkoušet, vzít a nezaplatit jedna žena v Chocni. Při svém činu byla ale přistižena. Od policistů dostala pokutu, halenku musela vrátit a odnesla si pouze z ostudy kabát.
Po návštěvě synových kamarádů přišel dvaapadesátiletý muž ze Žamberka o cennosti za necelých sedm tisíc korun.
Mobilní telefon našel a nezanesl na městský úřad na ztráty a nálezy 36letý muž z Jablonného nad Orlicí. Teď mu hrozí za trestný čin zatajení věci až jeden rok vězení nebo peněžitý trest.
Na Lanškrounsku zmizel přívěsný vozík. Policisté už pátrají po pachateli i po vozíku.
Nenechavce měli ve Verměřovicích. Toho nalákala peněženka ve vozidle. Neváhal a způsobil škodu přes sedm tisíc korun.
Administrativu a doručování písemností řešili policisté i včera po celém bývalém okrese. Nezapomněli ani na kontrolu řidičů. Policisté udělili čtyři blokové pokuty řidičům za špatný technický stav jejich vozidel, v dalším dokonce chyběla lékárnička. Dále přistihli a po zásluze potrestali pět řidičů, kteří překročili povolenou rychlost.
por. Bc. Iveta Lehká
19. června 2009

vytisknout  e-mailem