Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Ústeckoorlicku

Jedniná dopravní nehoda, vážný pracovní úraz 

Zatímco ve středu 18. února zaznamenal operační důstojník rekordní počet telefonátů na linku tísňového volání (81), včera jich bylo pouze 33. I řidiči si na ledovaté a zachumelené silnice zvykli a nepříznivým podmínkám přizpůsobili styl jízdy. Včera jsme na našem okrese měli nahlášenou pouze jedinou dopravní nehodu. Krátce před polednem se mezi Letohradem a Šedivcem pravděpodobně plně nevěnoval řízení 44letý řidič fabie. Vyjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím nákladním vozidlem. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn. Na vozidlech vznikla škoda za více než 200 tisíc korun.

Policisté ve Vysokém Mýtě přijali oznámení 20letého mladíka, který byl na pánské toaletě v nádražní hale ČD v Kolíně okraden třemi muži. Případ bude k dalšímu šetření předán kolegům do Kolína.

Včera v devět hodin ráno zajistili policisté v České Třebové chovance výchovného ústavu, po kterém kolegové z Liberce vyhlásili celostátní pátrání. Pátrání policisté odvolali, mladíka vrátili do výchovného ústavu do Brna.

Před polednem spadl ve Vysokém Mýtě z více než třímetrové výšky v rekonstruované budově 57letý pracovník. S vážným zraněním byl letecky transportován do pardubické nemocnice.
nprap. Eva Sichrová
19. února 2009


vytisknout  e-mailem