Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Ústeckoorlicku

Včerejší den byl poměrně klidný, byla nahlášena pouze jediná dopravní nehoda  

Poslední den školního roku byl na okrese Ústí nad Orlicí doopravdy klidný. Ráno policisté vyjížděli na vloupání novinového stánku v Ústí nad Orlicí. O něco později pak vyhlašovali pátrání po přední registrační značce z nákladního vozidla značky Renault Trafic. Tu řidič ztratil na cestě z Králík do Pastvin. Ústečtí policisté pak přijali trestní oznámení na otce, který řádně neplní vyživovací povinnost na svého potomka.

Během dne vyjížděli policisté ústecké nehodovky k jediné dopravní nehodě. Ve Vraclavi u Vysokého Mýta dostala 45letá řidička osobního automobilu značky BMW smyk a vyjela mimo vozovku, kde se vozidlo převrátilo přes střechu. Řidička byla s lehkým zraněním převezena do nemocnice. Nehodou se policisté nadále zabývají.

Policisté se také zabývali několika přestupky proti majetku a občanskému soužití. O půl třetí ráno vyjížděli k místnímu baru v Ústí nad Orlicí na potyčku mezi dvěma muži. V Chocni zase poškodil v minulých dnech neznámý vandal okna maringotky. Způsobil škodu za dva tisíce korun. Včera odpoledne si chtěl jeden ze zákazníků supermarketu ve Vysokém Mýtě odnést bez placení tři deodoranty. Zboží si neodnesl, navíc bude v brzké době projednáván před přestupkovou komisí. V pozdních nočních hodinách se pak lanškrounští policisté zabývali krádeží jízdního kola. Bicykl za necelých pět tisíc korun sebral neznámý zloděj ze stojanu na kola před jednou z restaurací.
nprap. Eva Sichrová
1. července 2009
 

vytisknout  e-mailem