Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Ústeckoorlicku

Den ve znamení autokriminality  

Včera měli policisté na okrese Ústí nad Orlicí plné ruce práce. Na lince tísňového volání 158 zaznamenal operační důstojník rekordních 72 telefonátů. K výjezdům pak vedlo dvanáct z nich.

Včerejší den se nesl ve znamení autokriminality. V České Třebové byla odcizena hned dvě vozidla – felicie a fiat. V okresním městě se zase neznámý pachatel vloupal do zaparkovaného peugeotu.

I včera se policisté zabývali případem otce, který řádně neplní svoji vyživovací povinnost. Muži ze Žamberka stanovil Okresní soud v Ústí nad Orlicí vyživovací povinnost na pětiletého syna. Tatínek se ale již od prosince loňského roku této povinnosti vyhýbá.

V Ústí nad Orlicí policisté zajistili dva celostátně hledané mladíky. Oba se bez dovolení vzdálili z výchovných ústavů. První byl proto předán do Brna, druhého si vyzvedli pracovníci výchovného ústavu z Hostinného.

Také včera probíhaly na celém našem okrese dopravní kontroly. Za velmi nepříznivého počasí se drobných dopravních přestupků dopustilo osmnáct řidičů. Někteří z nich dokonce překročili stanovenou rychlost, což je zvláště v tomto deštivém počasí velmi nebezpečné.
nprap. Eva Sichrová
26. června 2009
 

vytisknout  e-mailem