Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Ústeckoorlicku

Jak podvodník k penězům i autu přišel 

Hned z rána v úterý 10.února 2009 vyjížděli policisté z Lanškrouna do firmy v Albrechticích. Tu v noci navštívil neznámý zloděj, který si přišel pro pár drobností a odešel. Škoda byla vyčíslena na 4 tisíce korun.

Na dvě chalupy v obci Cotkytle si posvítil neznámý nenechavec. Včera o půl jedenácté oznámil 56letý muž z Olomouce policistům v Lanškrouně, že někdo bez pozvání navštívil jeho chalupu. Nic se ale neztratilo. Způsobená škoda na obou chatách činí dva a půl tisíce korun.

Ne nadarmo se říká: ,,Důvěřuj, ale prověřuj.“ O tomto rčení se přesvědčil 46letý muž z Hrušové na Vysokomýtsku. V červnu v roce 2006 prodal své vozidlo zn. Škoda Forman neznámému muži, který mu na místě zaplatil polovinu celkové částky. Druhou polovinu mu měl donést další týden. Jenže dodnes nemá muž ani peníze ani auto.

Dvaceti čtyřletý mladík z České Třebové oklamal kamaráda. Od stejně starého mladíka ze Svitav si povedený kamarád půjčil již v listopadu loňského roku horské kolo v hodnotě 15 tisíc korun. Jenže to samé kolo našel poškozený mladík v jedné zastavárně v České Třebové za dva a půl tisíce korun, a proto vše přišel oznámit policistům. Případ policisté šetří jako trestný čin zpronevěry.

Škoda při dopravních nehodách se během včerejška vyšplhala k necelému jeden a půl milionu korun. Ke třem kolizím vyjížděla Ústecká nehodovka o půl jedenácté do obce Zámrsk, ve dvanáct do Třebovic a po jedné hodině k Dlouhé Třebové. Nehody se obešly bez zranění.

Vážná dopravní nehoda dvou nákladních vozidel se stala pět minut před šestou hodinou večer za obcí Helvíkovice na Žamberecku. Více na: http://www.policie.cz/clanek/dopravni-informace-766337.aspx

por. Bc. Iveta Lehká

vytisknout  e-mailem