Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

24 hodin v okrese

Průřez událostmi z prvního červencového dne na okrese Ústí nad Orlicí 

     První červencový den by se dal zařadit mezi ty rušnější. Jenom na silnicích byl poměrně „klid“. Během dne vyjížděli policisté pouze ke dvěma kolizím. Nebyl při nich nikdo zraněn, na vozidlech vznikla škoda za téměř 250 tisíc korun. Na lince tísňového volání policisté zaznamenali 78 hovorů. Pouze osm z nich ale bylo konstruktivních. V průběhu celého dne pak policisté vyjížděli na drobné přestupky. Většinou se týkaly občanského soužití. V Letohradě neznámý vandal poškodil okenice, v Ústí nad Orlicí okno domu, na náměstní v Jablonném nad Orlicí pak rozbil okna a poškodil reklamní poutače.

     O půl osmé ráno vyjížděli policisté do Písečné, kde neznámý pachatel mezi dvěmi stavebními boudami nejprve odskřípal a pak odcizil přívodní kabel. Napáchal tak škodu za deset tisíc korun.
 
    Dopoledne policisté vyhlašovali pátrání po 71letém muži, který poslední červnový den odešel z domova a dosud se nevrátil. Dnes časně ráno byl nalezen v Jablonném nad Orlicí.

     Před polednem pal vyhlašovali pátrání po felicii, kterou neznámý poberta odcizil z parkoviště před místní restaurací ve Vysokém Mýtě. Ve stejnou dobu se v České Třebové vloupal neznámý pachatel do fiatu. Sebral z něho ledvinku s doklady, platební kartou a mobilním telefonem.
    
     V Nasavrkách policisté zadrželi muže, který v noci rozbil okna domu a dopoledne ohrožoval svoji přítelkyni a její matku. Po poledni policisté vyjížděli do Těchonína na náhlé úmrtí muže.  Odpoledne bylo nahlášeno vloupání do sklepní  kóje  panelového domu v Ústí nad Orlicí. Neznámý pachatel tam sebral jízdní kolo za více než osm tisíc korun.

 

vytisknout  e-mailem