Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

24 hodin v regionu

opět ve znamení majetkové kriminality 

V průběhu úterních čtyřiadvaceti hodin  policisté na okrese Svitavy přijali oznámení o 7 nově spáchaných trestných činech, které zadokumentovali a k těmto provádějí prvotní šetření. Oznámení se týkala především majetkové trestné činnosti, například se jednalo o krádež motorového vozidla, krádež věcí z vozidla, krádež peněženky, zpronevěru, maření výkon úředního rozhodnutí a ohrožení pod vlivem návykové látky.

Policisté ze skupiny dopravních nehod v průběhu úterního dne vyjížděli k havárii s lehkým zraněním, která se stala na ulici Nádražní v Poličce, krátce před jednou hodinou odpoledne. Devětatřicetiletý cyklista havaroval na svém jízdním kole. Při pádu utrpěl zranění hlavy, se kterým je hospitalizován v Litomyšlské nemocnici. Policisté se případem i nadále zabývají.

Muži zákona v průběhu úterní služby přijali oznámení o 6 nově spáchaných přestupcích. Převážná část se týká majetkové oblasti a část občanského soužití.

Operační důstojník během své služby zaznamenal na tísňové lince 22 hovorů, které byly v převážné části policisty dále využity.

 

vytisknout  e-mailem