Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin v regionu

Ve středu 22. října byl na Jičínsku relativní klid 

V ranních hodinách vyjeli policisté v Jičíně do Jarošovské ulice, kde se neznámý pachatel vloupal do dvou sklepních kójí. Uvnitř pak odcizil 8 kusů disků se zimními pneumatikami. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 17 tisíc korun.
Následně řešili dopravní nehodu u Milovic a poté havárii nákladního vozidla u Hořic, které se převrátilo na pravý bok do silničního příkopu. Na místě zasahovali jak policisté, tak hasiči i záchranná služba.
Po poledni oznámil na linku 158 neznámý muž, že se chystá přepadnou banku v Opavě. Jako důvod uvedl, aby měli „policajti“ co dělat. I když se zdálo oznámení nepravděpodobné a více než zmatečné, přesto službu konající policista předal informaci dál kolegům do Opavy, kteří provedli potřebná opatření. Nakonec k žádnému přepadení nedošlo. Muž se zřejmě nudil, a tak si dlouhou chvíli krátil nesmyslnými telefonáty.
Další oznámení se týkalo poškozeného traktoru ve Střevači. Dosud neznámý vandal u něj rozbil zadní okénko, čímž majiteli způsobil škodu ve výši nejméně 2 tisíc korun.
Dále vyjeli muži zákona do Nové Paky a Hořic, kde vyšetřovali  další dopravní nehody.
Hodinu po půlnoci oznámil na linku 158 muž ze Zlívi, že mu cizí pes zahnal ovce do rybníka a on požaduje okamžitou pomoc. Na místo tedy hned vyjela policejní hlídka, která zjistila, že poškozený hospodář ví komu pes patří a ráno se domluví s jeho majitelem na náhradě škody, která jistě nebude malá. Jedna ovce totiž byla velmi podchlazená a druhou pes potrhal. Navíc zahnal do rybníku i kozu, která zde utonula.


vytisknout  e-mailem