Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

24 hodin v regionu

Krádež nafty, okradená cestující 

      Včera krátce před sedmou hodinou ráno se policisté zabývali krádeží nafty z kombajnu a nákladního vozidla. V areálu jedné z firem ve Vraclavi neznámý zloděj odčerpal z nádrží 400 litrů této pohonné hmoty. Majiteli tak způsobil škodu za deset tisíc korun. Jen o dvě hodiny později vyjížděli policisté do Jablonného nad Orlicí, kde se neznámý pachatel vloupal do zaparkované octavie. Uvnitř sebral peněženku s osobními doklady a třemi platebními kartami.

     Navečer okradl neznámý zloděj jednu cestující. Ženě, která cestovala autobusem z okresního města do České Třebové, se během jízdy ztratila z boční kapsy kabelky, kterou měla přes rameno, mobilní telefon za téměř pět tisíc korun.

     Policisté se včera také zabývali případem 45letého muže z Lanškrounska. Ten již od poloviny září letošního roku neoprávněně užíval osobní motorové vozidlo značky Daewoo. Na základě celostátního pátrání našli auto brněnští policisté. Celostátní pátrání bylo odvoláno, vozidlo se v příštích dnech vrátí původnímu majiteli a nenechavému muži nyní hrozí obvinění z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci.

     V minulých dnech poškodil neznámý vandal zaparkovaný náklaďák. Z nepochopitelných důvodů poškodil přední sklo, plastový kryt předního kola a zpětné zrcátko. Způsobil tak škodu za čtyřicet tisíc korun.



vytisknout  e-mailem