Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

24 hodin v regionu

Krádež z kabiny nákladního vozidla, vloupání do bytů ... 

      Včera dopoledne využil v Ústí nad Orlicí neznámý pachatel nepozornosti řidiče nákladního vozidla, který vykládal zboží a z kabiny vozu mu sebral koženou batoh s peněženkou, doklady, léky a platební kartou. 

     Odpoledne vyjížděli policisté do Hylvát, kde se neznámý pachatel vloupal do dvou bytů v panelovém domě. Z prvního nic nesebral. Druhý také důkladně prohledal, ukradl šperky za více než 14 tisíc korun a odešel. Na zařízení způsobil oběma majitelům škodu  šest tisíc korun.

     Ústečtí policisté se zabývali krádeží platební karty, kterou své známé sebral z kuchyňské linky 23letý muž. V Jablonném nad Orlicí policisté šetřili krádež peněženek v jedné z místních firem. Neznámý pachatel tam z kanceláří sebral dvě portmonky s doklady a penězi. Majitelkám vznikla škoda více než jedenáct tisíc korun.

     Během dne pak policisté zadrželi dvě osoby v celostátním pátrání. V Chocni se policistům přihlásil 57letý muž, na kterého vydal příkaz k zatčení Okresní soud v Ústí nad Orlicí. Navečer zadrželi před jedním z obchodů v Ústí nad Orlicí policisté 23letého mladíka, na kterého vydal příkaz k zatčení Okresní soud ve Svitavách.


vytisknout  e-mailem