Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin v regionu

Žena dostala koštětem přes ruku 

 
V úterý 5. srpna byl v našem regionu z pohledu policistů celkem klid.

V ranních hodinách oznámil na linku 158 ženský hlas, že žádá, aby byla okamžitě uzavřena nějaká restaurace. Poté, co se jí policisté dotázali o jakou restauraci se má jednat, začala žena sprostě nadávat a hovor ukončila.
Cizí mrtvé kotě nalezl v dopoledních hodinách na Rytířově Lhotě jeden z chalupářů na svém poze
kotě kotě
mku. Nebohé zvíře zřejmě někdo utopil a poté ještě probodl obyčejnou tužkou. Kdo má tak hrůzný čin na svědomí teď vyšetřují sobotečtí policisté.
Během dopoledních hodin se v Jičíně muži zákona zaměřili opět na řidiče. Nutno podotknout, že na první hříšníky nemuseli dlouho čekat. Prvním z nich byla třiadvacetiletá řidička vozidla Nissan Sunny, která se v úseku, kde je nejvyšší povolená rychlost 40 km v hodině, řítila rychlostí 53 km v hodině. V  jízdě pak pokračovala s tisícikorunovou pokutou. Další, v tomto případě devětatřicetiletý řidič, řídil své osobní vozidlo Suzuki Grand s telefonním přístrojem v ruce. I on „byl odměněn“  tisícikorunovou pokutou. A tak bychom mohli pokračovat. Řidiči totiž buď z neznalosti, nebo ze zásady nerespektují pravidla silničního provozu.
V průběhu dne si i někteří policisté zahráli na  „pošťáky“. To když se snažili doručit několika adresátům písemnosti. Ne vždy však byli úspěšní.
Úderem koštěte vyvrcholily v odpoledních hodinách neshody mezi snachou a tchýní v Jičíněvsi. Žena měla údajně vytýkat své snaše špatnou výchovu dětí a přitom do ní měla strčit a k tomu ještě udeřit koštětem do ruky. Případ šetří kopidlenští policisté jako přestupek proti občanskému soužití.


vytisknout  e-mailem