Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

24 hodin v regionu

Včera byly zaznamenány pouze tři dopravní nehody 

      Včera se během dne na našem okrese rozzvonila linka tísňového volání celkem 42x. Ve večerních hodinách si ale voláním na tuto linku krátili dlouhou chvíli především opilci. V průběhu dne byl pak na našem okrese poměrně klid. Policisté ústecké nehodovky vyjížděli pouze ke třem dopravním nehodám, při kterých ale nebyl nikdo zraněn. Škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na 65 tisíc korun.

     Hned o půlnoci kontrolovali policisté v Ústí nad Orlicí 25letého řidiče škodovky. Ukázalo se ale, že nezodpovědný muž usedl za volant ve značně podnapilém stavu. Orientační dechová zkouška ukázala více než 1,6 promile alkoholu.

     Hodinu před polednem vyjížděli do chatové oblasti v Ústí nad Orlicí, kde neznámý pachatel sebral dvě desetikilové propanbutanové lahve.

     Během dne se pak policisté opět zaměřili na řidiče. I tentokrát ale někteří z nich zapomínají, jak je osvětlení vozidla zvláště v této zimní době důležité. Vyjížděli i do Brandýsa nad Orlicí, kde jeden z hostů napadal personál. Tento případ je šetřen jako přestupek proti občanskému soužití. V Chocni zase neznámý zloděj sebral jízdní kolo. I tento případ je vzhledem ke způsobené škodě šetřen jako přestupek.



vytisknout  e-mailem