Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

24 hodin v regionu

opět převažovala majetková trestná činnost 


     V  průběhu středy  dne 3.  9. 2008 policisté ve svitavském regionu přijali  oznámení   o  7 nově spáchaných trestných činech, které zadokumentovali   a k  těmto provedli  prvotní šetření. Policisté zahájili   úkony trestního řízení  převážně u případů  majetkové   trestné činnosti, tedy ve věcech podezření ze  spáchání  trestného  činu  krádeže provedené vloupáním do hradní restaurace v obci Svojanov, při vloupání do rekreační chaty v Bezděčí u Trnávky, při krádeži páru pánských bot ve svitavském supermarketu a při neplacení výživného.
     Policisté v Litomyšli, Svitavách a Poličce prověřují tři neplatiče výživného na své nezletilé děti, která jim byla stanovena soudem. Jedna žena a dva muži společně tak svým dětem dluží na výživném částku sahající ke 40 tisícové hranici.

      Dále  muži  zákona zpracovali 9 přestupků na úseku  dopravy,  proti majetku  a občanskému soužití. Přestupky  v dopravě  policisté ve  většině  případů řešili blokově či domluvou  na místě.
    
     Policisté Skupiny dopravních  nehod Okresního   ředitelství ve Svitavách  vyjížděli ke 4 dopravním nehodám, při kterých nedošlo k újmám na zdraví a hmotné škody na majetku byly vyčísleny na 100 tisíc korun.

    Na    tísňovou  linku 158 operační důstojník  přijal ve středu  21 telefonátů,  11 z nich bylo využito.

vytisknout  e-mailem