Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

24 hodin v regionu

Opět bez nehod 


V průběhu středy 27. srpna 2008 policisté ve svitavském regionu zpracovali 64 nových spisů. Převážná část (53) patřila obyčejným číslům jednacím, 5 spisů se týkalo nových trestných činů a dalších 5 nových přestupků. Policisté tyto zadokumentovali a nyní k nim provádějí prvotní šetření. Úkony trestního řízení byly zahájeny v případu výtržnictví, útoku na veřejného činitele, zanedbání povinné výživy a pracovního úrazu.

Policisté ze skupiny dopravních nehod vyjížděli krátce před desátou hodinou dopoledne na ulici kpt. Jaroše ve Svitavách, kde došlo k poškození zaparkovaného vozidla Hyundai Lantra dosud neznámým vozidlem, které poté z místa nehody ujelo. Škoda, způsobená nezodpovědným řidičem je majitelem poškozené lantry vyčíslena na 10 tisíc korun.
K žádné jiné dopravní nehodě nemuseli policisté v průběhu dne vyjíždět. Dá se tedy říci, že poslední dva dny byly bez nehod.

Policisté ze skupiny dohledu nad silničním provozem se při středeční službě setkali s 20 přestupky v dopravě. Opět policisté řešili rychlou jízdu, nerozsvícená světla a nepřipoutání se bezpečnostními pásy.

Operační důstojník přijal prostřednictvím linky 158 celkem 45 hovorů, které ve 29 případech policisté dále využili.

vytisknout  e-mailem