Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin v regionu

Začátek týdne na Rychnovsku 

Pondělní služba policistů na Rychnovsku patřila mezi ty klidnější. Muži zákona při ní zpracovali 50 čísel jednacích, 23 přestupků a 1 trestný čin.


V průběhu dne 18.8.2008 policisté na okrese Rychnov nad Kněžnou přijali 1 oznámení o nově spáchaném trestném činu, který zadokumentovali a k němu provedli prvotní šetření. Policisté zahájili úkony trestního řízení u případu násilné trestné činnosti.


Rychnovští policisté v pondělí také zpracovali 23 přestupků na úseku dopravy, proti majetku a občanskému soužití. 15 přestupků na úseků dopravy řešili převážně blokovou pokutou nebo domluvou na místě.

Krádež jízdního kola ze společných prostor jednoho z domů ve Vamberku řešili policisté z místního Obvodního oddělení. Majiteli neznámý pachatel  způsobil škodu 4.000 korun.

Hned dva přestupky proti občanskému soužití čekaly první pracovní den na policisty z Obvodního oddělení v Týništi nad Orlicí. Krátce po poledni nevydržela žena sousedovu hlučnou práci se dřevem na zahradě a začala ho slovně napadat. Zhruba o hodinu později asistovali muži zákona při neshodách jednoho bývalého manželského páru.

Policisté z Obvodního oddělení v Rychnově nad Kněžnou byli po 19té hodině večerní přivolání do jednoho z místních barů, kde mladá žena budila veřejné pohoršení tím, že v silně podnapilém stavu polehávala pod stoly mezi hosty a obtěžovala je. Policisté ženu následně eskortovali do Protialkoholní záchytné stanice v Pardubicích.

Skupina dopravních nehod vyjížděla po víkendu k jediné dopravní nehodě, při které naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Škoda na vozidle dosáhla částky 5.000 korun. U řidiče nebyl zjištěn alkohol. 

Na  tísňovou  linku 158 operační důstojníci přijali za pondělních čtyřiadvacet hodin 23 telefonátů, 8 z nich bylo využito a zbývajících 15 nesouviselo s prací PČR.  

vytisknout  e-mailem