Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

24 hodin v regionu

Nehodovost, krádež peněženky 

      Během včerejšího dne vyjížděli policisté ústecké nehodovky pouze ke třem dopravním nehodám. Nebyl při nich nikdo zraněn, škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na sto tisíc korun. I nápad trestné činnosti byl poměrně nízký. Občané nahlásili pouze tři trestné činy, všechny byly majetkového charakteru.

     Krátce před šestou hodinou ráno vyjížděli policisté do České Třebové, kde se neznámý pachatel vloupal do zaparkované škodovky. Sebral z ní autorádio, sekery, autolékárničku a sady náhradních autožárovek a svíček, vše za necelé čtyři tisíce korun. V jedné z Choceňských firem se během dne ztratila z šatny zaměstnanců peněženka s doklady a platební kartou. Policisté se také zabývali podvodem při koupi mobilního telefonu. Žena z Letohradu vydražila na počátku listopadu na internetových stránkách mobil. Poslala požadovanou částku, ale do dnešního dne jí koupené zboží nepřišlo.

Během dne pak policisté vyhlašovali celostátní pátrání po dvou dívkách z výchovného ústavu v Brandýse nad Orlicí. Obě slečny ale měly podobné problémy již v minulosti.


vytisknout  e-mailem