Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

24 hodin v regionu

pořádali jsme seminář z oblasti dopravy 

     V průběhu úterního dne 2. září 2008 policisté ve svitavském regionu zpracovali 67 nových spisů. Převážná část (57) patřila obyčejným číslům jednacím. Čtyři ze spisů se týkaly nových trestných činů majetkového charakteru a 2 přestupkových jednání v dopravě a majetku.

    Policie ČR,  Okresní ředitelství ve Svitavách zorganizovalo seminář týkající  se oblasti dopravy,    

     Svitavští policisté pátrají po pachateli vloupání do rekreační chaty v zahrádkářské kolonii U Tří mostů, v Litomyšli policisté pátrají po pachateli vloupání do prodejny na ulici Mařákova, v Poličce se policisté nově zabývají případem vloupání do meziskladu, ze kterého byl odcizen počítač. (Krádež počítače za 17 tisíc oznámili zaměstnanci jedné z firem v obci Kamenec. Policisté v Poličce v případě zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin krádeže provedené vloupáním a nyní po odcizeném počítači a pachateli pátrají. V případě, že bude pachatel dopaden, mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. )

Dopravní policisté z Okresního ředitelství ve Svitavách v průběhu úterní služby vyjížděli ke 4 dopravním nehodám, při kterých jeden účastník utrpěl lehké zranění, ze kterého se nyní zotavuje ve svitavské nemocnici. Hmotná škody dosahují částky 80 tisíc korun.

Operační důstojník přijal během své čtyřiadvacetihodinové úterní služby celkem 28 hovorů na linku tísňového volání, které byly ve většině případů 23 policisty dále využity.

 

vytisknout  e-mailem