Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

3 vozidla havarovala 1. prosince

KARLOVY VARY  

V Karlovarském kraji 1. prosince 2010 havarovali tři motorová vozidla. Při nehodách nebyl naštěstí nikdo zraněn. Policisté upozorňují řidiče, aby vyráželi na silnice se svými vozidly s maximální opatrností a plně se věnovali řízení. Viz. Ilustrační foto.
 
Hned ráno v 8:30 hodin v Karlových Varech v ulici Buchenwaldská nedal řidič přednost v jízdě osobnímu vozidlu Rover, které jelo po hlavní silnici. Řidič Roveru se snažil střetu zabránit a strhl řízení svého vozidla. Vozidlo se dostalo do smyku a narazilo do svislé dopravní značky Přechod pro chodce. Ke střetu s neznámým vozidlem nedošlo a nezjištěný řidič z místa dopravní nehody ujel. Policisté žádají svědky události, aby vše ohlásili na bezplatnou linku 158. Celková škoda na vozidle je předběžně vyčíslena na částku 55 000 Kč.
 
Na silnici č. I/13 ve směru od K. Varů do Chomutova havaroval v 19 hodin u obce Stráž nad Ohří jednačtyřicetiletý řidič nákladního automobilu Daf s návěsem. Při jízdě se plně nevěnoval řízení, vjel na nezpevněnou část vozovky a následně vyjel mimo komunikaci, kde došlo ke střetu návěsu se svodidly. Provedená dechová zkouška na alkohol vyšla s negativním výsledkem. Způsobená škoda je vyčíslena na částktu 5 000 Kč. Řidič dostal blokovou pokutou ve výši 1100,- Kč.
 
nprap. Bc. Kateřina Dohnalová
2. prosince 2010

vytisknout  e-mailem