Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

31 letý muž prodával drogu

KARLOVARSKO – Mimo jiné odcizil i jízdní kolo. 

Policisté z obvodního oddělení v Karlových Varech sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže 31 letému místnímu muži.
 
Ten měl na konci dubna v Karlových Varech v ulici Příčná v odpoledních hodinách odcizit nezajištěné o zábradlí opřené treckingové kolo s příslušenstvím a s taškou, ve které se nacházel mobilní telefon, platební karta a osobní věci. Poškozenému majiteli tak způsobil škodu přesahující 17 tisíc korun. V případě prokázání viny mu tak hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
 
31 letý muž však v páchání trestné činnosti není žádným nováčkem a tak skončil ještě u kriminalistů na druhém oddělení obecné kriminality. Ti ho obvinili ze spáchání přečinu Nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.
 
Takového jednání se měl dopustit nejprve v srpnu loňského roku, kdy neoprávněně prodal jiné osobě drogu pervitin. Tento neoprávněný prodej drogy ještě ve více jak 100 případech opakoval až do poloviny dubna letošního roku. Více jak 100 dávek prodal kolem 25 tisíc korun, přičemž pervitin obsahuje metamfetamin, který je uveden v seznamu návykových látek a k zacházení s ním je třeba zvláštní povolení. Teď mu v případě prokázání viny hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Zuzana Týřová
14. 5. 2015

vytisknout  e-mailem