Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Renault narazil do projíždějícího vlaku

RYCHNOVSKO - Naštěstí se nikdo nezranil. 

Ke dvěma dopravním nehodám, které naštěstí neskončily tragicky, vyjížděli v neděli policisté z rychnovské Skupiny dopravních nehod.

V 10:30 vyrazila hlídka mezi Pěčín a Rokytnici v Orlických horách k nechráněnému železničnímu přejezdu. Řidička vozu zn. Renault Megane, jedoucí od Rokytnice směrem na Pěčín, vjela na přejezd v době, kdy přes něj projížděl osobní motorový vlak od Pěčína. Přední část auta se střela s levou přední částí vlaku. K žádnému zranění osob naštěstí při nehodě nedošlo. Alkohol policisté na místě u pětačtyřicetileté řidičky dechovou zkouškou vyloučili. Škoda této dopravní nehody byla vyčíslena na 65.000 korun.


O patnáct minut později přijal operační důstojník oznámení o havárii u Královy Lhoty. Řidič vozu zn. Suzuki jedoucí od Librantic vyjel v mírné pravotočivé zatáčce před Královou Lhotou vpravo mimo silnici do kukuřičného pole, kde s autem havaroval. Záchranáři letecky transportovali do Hradce Králové jeho čtyřiašedesátiletou spolujezdkyni. Alkohol u šestašedesátiletého řidiče policisté dechovou zkouškou neprokázali. Škoda této havárie je odhadnuta na 50.000 korun.

por. Mgr. Alena Kacálková
22. června 2015

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

21. 6. Rokytnice v Orl.H. 

Detailní náhled

Rychnovsko

21. 6. Rokytnice v Orl.H. 

Detailní náhled

Rychnovsko

21. 6. Rokytnice v Orl.H. 

Detailní náhled

Rychnovsko

21. 6. Králova Lhota 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem