Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Auto srazilo chlapce

HRADECKO - Chodec vstoupil do vozovky v Hradci bez rozhlédnutí  

 Auto srazilo chlapce - foto č. 1

Bez zranění skončil včera ráno střet devítiletého chodce s automobilem Hyundai Accent v Hradecké ulici v Hradci Králové.

Chlapce přecházejícího vozovku mimo přechod pro chodce srazil v úterý 17. ledna 2012 kolem tři čtvrtě na osm ráno vůz. Chodec, který šel po chodníku od Moravského mostu, začal u tamní vědecké knihovny přecházet silnici. Přitom se ale nepřesvědčil, zda vozovku může bezpečně přejít, aniž by ohrozil sebe a ostatní účastníky silničního provozu. Chlapec pravděpodobně náhle vstoupil do vozovky přímo před projíždějící vozidlo Hyundai. Dvaatřicetiletá řidička z Hradce Králové se střetu s ním již nestačila vyhnout, zachytila ho pravým předním blatníkem vozidla. Chlapec z Hradce Králové byl posléze s lehkým zraněním převezen do hradecké fakultní nemocnice. Po vyšetření ve špitále bylo zjištěno, že při dopravní nehodě neutrpěl žádné zranění.

Řidička vyvázla bez zranění. Provedená dechová zkouška vyloučila požití alkoholu u řidičky. Technická závada jako příčina dopravní nehody nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna. Hmotná škoda na vozidle nevznikla. Dopravní nehodu vyšetřují hradečtí policisté.

nprap. Anna Pešavová - 18. ledna 2012 (11:41)

Odkazy do noveho okna

Auto srazilo chlapce - foto č. 1

Auto srazilo chlapce - foto č. 1 

Detailní náhled

Auto srazilo chlapce - foto č. 2

Auto srazilo chlapce - foto č. 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem