Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté pátrají po svědcích dopravních nehod

PLZEŇ - VENKOV - Žádáme případné svědky uvedených dopravních nehod, aby se obrátili na uvedenou linku dopravního inspektorátu nebo bezplatnou linku policie. 

     Dne 1. prosince 2014 v 5:10 hodin došlo k dopravní nehodě mezi obcemi Trhomné a Chudeč. V tomto případě dosud neznámý řidič jedoucí s dosud nezjištěnou nákladní soupravou složenou z tahače a návěsu na namrzlé vozovce, pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti, uvedl nákladní soupravu ve smyk a následně přejel do protisměrné části komunikace, kde se střetl s protijedoucím osobním vozidlem Škoda Fabia, které bylo po střetu odhozeno mimo pozemní komunikaci. Na nezjištěné nákladní motorové soupravě došlo k pravděpodobnému poškození levého zadního boku návěsu. Řidič s nezjištěnou nákladní motorovou soupravou nezastavil a z místa dopravní nehody ujel ve směru k obci Bezvěrov.

     Dne 9. prosince 2014 v 16:00 hodin došlo k dopravní nehodě za obcí Kralovice ve směru jízdy na obec Most, kde dosud neznámý řidič nákladního vozidla bílé barvy a tovární značky Volvo vjel v pravotočivé zatáčce v jeho směru jízdy do protisměrného jízdního směru, kde se střetl s nákladní soupravou složenou z tahače Man a návěsu Benalu. Řidič bílého nákladního vozidla Volvo nezastavil a z místa dopravní nehody ujel.

     Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158.

nprap. Ing. Jan Koželuh
11. prosince 2014

vytisknout  e-mailem