Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Agresivní muž napadal své okolí

HAVLÍČKOBRODSKO: Policisté ho zajistili a převezli na záchytku 

V sobotu 11. května před desátou hodinou večer přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení o fyzickém napadení v obci Dolní Březinka. Po příjezdu na místo policisté zjistili, že devětadvacetiletý muž ze Světlé nad Sázavou před hasičskou zbrojnicí, kde se konala oslava narozenin, napadl šestačtyřicetiletého muže, kterého nejméně dvakrát udeřil pěstí do obličeje. Poté uvnitř hasičské zbrojnice rozbil lahví okno a napadl dalšího muže, kterého opět bil pěstí do obličeje. V dalším napadání mu zabránili přítomní hosté a ti také přivolali policisty.
 
Při příjezdu policistů byl muž stále velmi agresivní a neustále slovně napadal všechny přítomné. Na výzvu policistů, aby svého jednání zanechal, nereagoval a odmítl také provedení dechové zkoušky na alkohol. Policisté ho proto na místě zajistili. Během zákroku muž napadal i policisty, kteří museli použít donucovací prostředky a muže poté eskortovali na protialkoholní záchytnou stanici.
 
Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu násilí proti úřední osobě a přečinu výtržnictví.
 
por. Bc. Monika Pátková, komisař
13. května 2013

vytisknout  e-mailem