Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Agresivní muž znásilňoval prostitutky

TEPLICE - Na soud bude čekat ve vazbě; Bleskově objasněná loupež...  

Agresivní muž znásilňoval prostitutky
     Ve vazební věznici skončil 38letý muž, který je podezřelý ze spáchání několika trestných činů. Podle dosud zjištěných důkazů v polovině dubna oslovil prostitutku, se kterou se domluvil na pohlavním styku za úplatu. Ženě však žádné peníze nedal, naložil ji do vozidla, kde ji následně zamkl a pod pohrůžkou použití střelné zbraně ji přinutil ke svlečení a k pohlavnímu styku. Nakonec jí ještě odcizil kabelku s doklady a finanční hotovostí.
      Podobného jednání se dopustil i minulý týden ve čtvrtek, kdy si vyhlédl jinou prostitutku. Žádal po ní sex za úplatu, naložil ji do auta a odvezl na polní cestu, kde ženu zbil a následně brutálně znásilnil. Nakonec jí odcizil mobilní telefon a umožnil jí vystoupit.
     Policisté muže během krátké chvíle po přijetí oznámení zadrželi a následně obvinili z trestných činů loupeže, znásilnění a krádeže, za které mu v případě uznání viny hrozí až desetileté vězení.
Agresivní muž znásilňoval prostitutky.mp3 
 
Bleskově objasněná loupež
     Za pouhý jeden den policisté objasnili loupežné přepadení, ke kterému došlo v sobotu odpoledne v Dubí. Třiatřicetiletý muž nejdříve požádal poškozeného cizince o cigarety a peníze, a když mu poškozený odmítl peníze vydat, napadl ho opakovanými údery klackem do hlavy.
     Následně mu začal vyhrožovat zabitím a zraněnému muži měl odcizit tablet, mobilní telefon a značnou finanční hotovost, přepadený vyčíslil celkovou škodu na téměř 200 tisíc korun. Ihned po přijetí oznámení policisté začali po podezřelém pátrat a už v neděli odpoledne skončil v cele. Útočník byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu loupeže, za který mu hrozí až deset let odnětí svobody.
Bleskově objasněná loupež.mp3 
 
Přítelkyni okradl o šperky
     Prosetičtí policisté objasnili případ krádeže, ke kterému došlo koncem února. Šestapadesátiletý muž během návštěvy u své přítelkyně využil chvilky její nepozornosti a z bytu jí odcizil zlaté šperky a hodinky v hodnotě téměř 18 tisíc korun. Kradené věci pak prodal v zastavárně a peníze utratil. Po několikaměsíčním pátrání se podařilo muže zadržet a policisté mu sdělili podezření z přečinu krádeže, za který mu hrozí až dvouleté vězení.
 
 
Teplice, 19. 8. 2014, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Oddělení tisku a prevence Teplice
tel. č. 974 439 207
email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem