Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Agresivní zlodějka

KOLÍNSKO – Obviněné ženě hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. 

Kolínští kriminalisté nyní obvinili 33letou ženu ze dvou trestných činů, a to z krádeže a výtržnictví, kterých se dopustila tím, že odcizila zboží v prodejně a poté napadla i pracovníka ostrahy. Vzhledem k tomu, že žena byla v posledních třech letech za takovou trestnou činnost již odsouzena, hrozí jí v případě pravomocného odsouzení až tři roky za mřížemi.

Recidivistka v březnu letošního roku vstoupila do prodejny v ulici náměstí Republiky v Kolíně, kde do nákupního košíku vložila potraviny a láhev alkoholu. Z něj si pak veškeré zboží přendala do své kabelky a prošla pokladní zónou bez zaplacení. Bezprostředně poté, co opustila obchod, za ní vyběhl pracovník ostrahy, který ji dostihl v Tyršově ulici, kde se ji snažil zastavit. Nicméně agresivní žena ho udeřila do několika míst na těle a dala se na útěk. Muž běžel za ní, ta se ale chopila na staveništi několika tyčí a snažila se jej udeřit.

Během krátké chvíle ji pak zpacifikovali kolínští policisté a umístili do cely předběžného zadržení. Po prvotních úkonech si událost převzali kriminalisté.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
13. května 2024

vytisknout  e-mailem