Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Ajaxův den dětí 2010

ZNOJEMSKO: Zveme malé i velké diváky do policejního areálu. 

     Již po jedenácté zveme do areálu Policie České republiky na Pražské ulici ve Znojmě malé i velké diváky.
 
     Stalo se tradicí, že se zde poslední květnovou sobotu pokaždé představí jednotlivé složky Integrovaného záchranného systému. Vedle policistů, hasičů a záchranářů bude svoji práci a techniku prezentovat i vězeňská služba, armáda a Městská policie Znojmo.
 
     Pro všechny návštěvníky máme i v letošním roce připravený bohatý a pestrý program. Nedílnou součástí celého dopoledne jsou i pěvecká vystoupení dětí Hudební školy Yamaha.
 
     Všem dětem, které se zúčastní naší akce, zůstane na památku kartička s otiskem prstu a navíc ještě dostanou zdarma odpolední vstupenku na koupaliště Louka ve Znojmě. Na děti pochopitelně čeká spousta her a soutěží.
 
     Ti, kteří k nám přijedou na jízdním kole, se o svůj dopravní prostředek nemusí starat. Hlídání kol i letos zajistí Cyklo klub Kučera. 
 
     Upozorňujeme hosty a občany bydlící v blízkosti policejního areálu, že při některých ukázkách bude použito cvičné střelivo (tzv. slepé náboje). Žádáme tedy o pochopení za krátkodobou větší hlučnost, která bude tyto ukázky provázet.
 
     Všechny vás na naši velkolepou akci v sobotu 29. května mezi 9. a 13. hodinou srdečně zveme a přejeme příjemně strávené dopoledne v areálu Policie České republiky na Pražské ulici ve Znojmě.

por. Mgr. Lenka Drahokoupilová

vytisknout  e-mailem