Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Aktualizace - Hledáme řidiče vozidla

NÁCHODSKO– Pomůžete nám objasnit nehodový děj? 

AKTUALIZACE: Odvoláváme pátrání po svědcích neodového děje. Děkujeme tímto médiím za spolupráci a pomoc formou zveřejnění výzvy občanům při hledání svědků události. Veřejnosti děkujeme za poskytnuté poznatky. Případem se i nadále zabývají náchodštíí dopravní policisté.

por. Mgr. Lucie Konečná
20.4.2022, 10:50hod.

_________________________________________________________________________________________________________________
Náchodští dopravní policisté se obrací na neznámého řidiče s žádostí, aby pomohl objasnit děj dopraní nehody ve Žďáře nad Metují. Ve čtvrtek 14. dubna v 17:42 hodin dvě dívky vystoupily z autobusu a zpoza něho následně měly vběhnout nenadále do cesty řidiče protijedoucího vozidla. Dle svědků se snažil na nastalou situaci reagovat, došlo však k jejich střetu. Poté co byl rodiči řidič ujištěn, že se nic nestalo, z místa nehody odjel. Kvůli lehkému zranění byly dívky převezeny do nemocnice k lékařskému ošetření.

Žádáme samotného řidiče, případně další svědky, kteří mají jakýkoliv poznatek k okolnostem a průběhu této dopravní nehody, aby se přihlásili přímo policistům z dopravního inspektorátu Náchod nebo telefonicky na telefonním čísle 974 534 251. Je možné využít také bezplatnou linku 158.

Za Vaši pomoc děkujeme

por. Mgr. Lucie Konečná
19.4.2022, 15:00hod.

Odkazy do noveho okna

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem