Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

AKTUALIZACE: Kolemjdoucí našel muže v bezvědomí

Policisté zjistili, že doposud neznámý muž utrpěl bodná poranění v oblasti břicha. 

Dnes kolem půl osmé ráno nalezl náhodný kolejdoucí na křižovatce ulic Topolová a Jabloňová na Praze 10 muže, který bezvládně ležel zemi v bezvědomí. Přivolaná záchranná služba okamžitě převezla muže s bodným poraněním v oblasti břicha do nemocnice, přímo na operační sál. Na místo ihned vyjeli policisté se speciálně vycvičeným psem, výjezdová skupina kriminalistů a detektivové krajského ředitelství, kteří zjišťovali jak bližší okolnosti případu, tak i totožnost doposud neznámého muže.

nprap. Bc. Jana Rösslerová 8. 1. 2012

11:37 hodin:

K případu byla přivolaná i zásahová jednotka, vzhledem k tomu, že kriminalisté měli informace o tom, že v jednom z bytů ubytovny v Topolové ulici se nachází podezřelý muž z tohoto incidentu. Když však zásahová jednotka násilím vnikla do bytu, nalezla podezřelého, který se neúspěšně pokusil o sebevraždu. Záchranná služba následně převezla ukrajinsky hovořícího muže do nemocnice, který byl mimo ohrožení života.

13:47 hodin:

Celý případ si převzali kriminalisté krajského ředitelství, kteří budou celý případ kvalifikovat s největší pravděpodobností jako pokus vraždy. Za tento trestný čin hrozí podezřelému trest odnětí svobody až na osmnáct let.

vytisknout  e-mailem