Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE III: Pátráme po 13leté slečně

KRAJ/TRUTNOVSKO - Včera odpoledne odešla z domu neznámo kam. 

AKTUALIZACE III: Odvoláváme pátrání po dívce, která byla v pořádku nakezena. Děkujeme veřejnosti i médiím za spolupráci.

por. Iva Kormošová,  9.7.2024, 22.15

___________________________________________________________________________________________<

AKTUALIZACE II: Od včerejšího večera (8.7.) se opětovně pohřešuje 13letá dívka z Hostinného. Včera odpoledne měla odjet do Trutnova a do současné doby se domů nevrátila a nedala o sobě žádnou zprávu. Policisté opětně prověřili všechna možná místa, kde by se mohla nacházet. Bohužel však bez kladného výsledku.

Žádáme občany, kteří by o ní mohli podat jakoukoliv informaci, ať neprodleně zavolají na linku 158, nebo se dostaví přímo na jakoukoliv policejní služebnu.

Podrobné informace v odkazu, pokud je nefunkční, pátrání bylo odvoláno.

por. Iva Kormošová, 9.7.2024, 9.15
_________________________________________________________________________________________________________________

AKTUALIZACE I: Jeden z poznatků, který jsme před krátkou chvílí přijali, mířil k vypátrání pohřešované dívky, která je v pořádku..Odvoláváme tímto pátrání a děkujeme médiím a veřejnosti za pomoc.

mjr. Magdaléna Vlčková
22.6.2024; 14:25 h

-------------------------------------------------------------------------------

Od pátečních (21.6.2024) odpoledních hodin pátráme po 13leté dívce z Hostinného, která odešla ze svého bydliště neznámo kam. Policisté propátrali všechna možná místa, kde by se mohla slečna nacházet. Prověřili rodinu, příbuzné, známé i kamarády, okolní nemocnice, autobusová i vlaková nádraží a další oblasti, kde by se slečna mohla zdržovat. Bohužel však zatím bez kladného výsledku.

Z tohoto důvodu žádáme občany, kteří si dívky, která se může pohybovat nejen na Trutnovsku, všimnou, nebo by mohli podat jakoukoliv informaci o jejím pohybu, ať zavolají na linku 158, nebo se dostaví na jakoukoliv policejní služebnu.

Dívka má štíhlou 160 cm vysokou postavu, hnědé oči. Jedná se o brunetu s dlouhými vlasy pod ramena, které nosí do culíku nebo rozpuštěné.  Na zubech nosí rovnátka s gumičkami modré barvy. Na sobě by měla mít bílé krátké tričko, barevné kraťasy, světlé boty Nike s modrým prvkem.

Podrobné informace o pohřešované dívce.
'Pokud je odkaz nefunkční, pátrání bylo odvoláno.

mjr. Magdaléna Vlčková
22.6.2021; 12:50 h
 

vytisknout  e-mailem