Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Pomůžete se ztotožněním?

HRADECKO - Muž odcizil zboží v hodnotě za necelých 30 tisíc korun. 

AKTUALIZACE: Odvoláváme pátrání po totožnosti podezřelého muže z krádeže. Díky zveřejnění již známe jeho totožnost a nyní můžeme pokračovat v procesních úkonech.
Děkujeme médiím i veřejnosti za spolupráci.

por. Iva Kormošová, 22.12.2023, 9.45
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátráme po totožnosti muže, který měl dne 8.11. krátce po 20. hodině v jednom hradeckém obchodním centru pokladní zónou provézt bez zaplacení plný vozík zboží v hodnotě necelých 30 tisíc korun. Podezřelého muže z krádeže zachytila kamera s naloženým nákupním vozíkem hlavně uzeninou a masem o celkové váze minimálně 173 kg.
Dále bylo zjištěno, že k obchodu přijel tmavým vozidlem s dalšími třemi osobami (2 ženy a 1 muž), které s ním také nakupovaly, ale ty za zboží řádně zaplatily.
Jelikož se nám do současné doby nepodařilo zjistit totožnost podezřelého muže, kterému v případě prokázání viny hrozí až 2leté vězení, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost. Kdo muže pozná, nebo by mohl poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění případu, ať zavolá na linku 158.

por. Iva Kormošová
19.12.2023, 8.30

vytisknout  e-mailem