Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Řidič naboural vozidlo, značku i dům

TRUTNOVSKO – Z místa nehody následně ujel, ale policisté ho vypátrali. 

DN - Vrchlabí.jpgDN - VrchlabíAKTUALIZACE - Policisté v této chvíli prověřují také možnost, zda nedošlo k naplnění skutkové podstaty trestného činu obecné ohrožení, ať už z nedbalosti či úmyslně. Obrací se proto také na případné svědky události, kteří mohli být nebezpečnou jízdou ohrožení, aby je kontaktovali na službeně obvodního oddělení ve Vrchlabí (tel. číslo: 974539761). Děkujeme.

nprap. Lukáš Vincenc
18. srpna 2020, 10:13
_____________________________________________________________

V neděli 16. srpna vyjížděli policisté k dopravní nehodě do obce Vrchlabí. Chvíli před čtvrtou hodinou odpoledne tu měl řidič vozidla Peugeot způsobit hned několik karambolů. Podle prvotního šetření nejdříve na parkovišti naboural do zaparkovaného automobilu Citroën. Po střetu měl začít couvat a vyjet částečně na DN - Vrchlabí.jpgDN - Vrchlabíchodník a narazit do dopravní značky. Dále měl řidič pokračovat jízdou dopředu a při otáčení na hlavní silnici najet na chodník, kde levým bokem ještě narazil do domu. Po této zběsilé jízdě bez oznámení odjel pryč. Vrchlabští policisté však za nedlouho vypátrali vozidlo i řidiče a ten se k řízení přiznal. Dechovou zkoušku na alkohol i lékařské vyšetření s odběrem krve policistům ale odmítl. Celková hmotná škoda je předběžně vyčíslena na 100 tisíc korun.

Celá událost je nyní v šetření trutnovských dopravních policistů. Hříšníkovi může při uznání viny za dopravní přestupky spojenými s neoznámením dopravní nehody a odmítnutím testu na alkohol hrozit u správního orgánu pokuta a zákaz řízení.

nprap. Lukáš Vincenc
17. srpna 2020, 10:48

Odkazy do noveho okna

DN - Vrchlabí

17.8.2020 

Detailní náhled

DN - Vrchlabí

17.8.2020 

Detailní náhled

DN - Vrchlabí

17.8.2020 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem