Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE: Seniorka přišla o peněženku s doklady a platební kartou

MLADOBOLESLAVSKO – Někdo jiný s kartou třikrát zaplatil. 

AKTUALIZACE
Muž se policistům sám přihlásil a poskytl jim důležité informace. Děkujeme za sdílení pátrací relace.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
17. května 2024

-------------------------------------------------------------

Policisté z mladoboleslavského obvodního oddělení od 17. dubna 2024 šetří případ zneužití platební karty, se kterou cizí osoba několikrát zaplatila.
Seniorka peněženku s platební kartou uložila do kabelky v nákupním vozíku, kdy pravděpodobně někdo cizí využil chvilkové nepozornosti ženy a peněženku odcizil. To vše se stalo 17. dubna 2024, krátce před polednem, v obchodním domě v ulici U Stadionu v Mladé Boleslavi.
S odcizenou platební kartou byly jen několik minut poté, co seniorka o peněženku a kartu přišla, provedeny 3 platby ve 3 obchodech v Mladé Boleslavi. Ve chvíli, kdy 77letá seniorka zjistila, že peněženku s doklady a platební kartou nemá, obrátila se na policisty a kartu nechala u své banky zablokovat.
Policistům se na základě zjištěných informací a vytěžení kamerových záznamů z míst, kde bylo kartou placeno, podařilo získat fotografie muže, který se v té době v obchodě také pohyboval a mohl by tak policistům poskytnout důležité informace, proto by potřebovali k celé věci vyslechnout.

Žádáme tedy muže na fotografii, aby se ozval policistům OOP Mladá Boleslav na tel. číslo 974 877 522, stejně tak žádáme i ostatní občany, kteří by muže poznali, aby se také ozvali na uvedené číslo.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
16. května 2024

vytisknout  e-mailem