Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Vážná dopravní nehoda motocyklu u Ohrazenic

SEMILSKO - Dnes krátce před šestou hodinou večer havaroval 23letý řidič motocyklu na silnici I. třídy č. 35 ve směru na Turnov. Letecky ho transportoval vrtulník do liberecké nemocnice.  

Krátce před šestou hodinou večer jsme přijali oznámení o havárii motocyklu na silnici I. třídy č. 35 u Ohrazenic ve směru na Turnov. Třiadvacetiletý řidič motocyklu nepřizpůsobil pravděpodobně při průjezdu prudkou pravotočivou zatáčkou rychlost stavu vozovky a vyjel vlevo, kde došlo k pádu na pravý bok a nárazu do svodidel. S vážným zraněním jej transportoval z místa nehody vrtulník letecké záchranné služby do Krajské nemocnice Liberec, kde byl následně hospitalizován. Po dobu vyšetřování dopravní nehody byla komunikace na tomto úseku v čase od 18,00 do 19,15 hodin ve směru na Turnov uzavřena. Policisté nemohli provést u řidiče motocyklu vzhledem k jeho vážnému zranění dechovou zkoušku, vyžádali si proto provedení lékařského vyšetření spojeného s odběrem krve. Na motocyklu vznikla předběžná škoda 25 tisíc korun, svodidla poškozena nebyla. Nehodou se nadále zabývají dopravní policisté v Semilech.


25.9.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

AKTUALIZACE:

Včerejší dopravní nehoda, při níž havaroval na silnici I. třídy č. 35 u Ohrazenic ve směru na Turnov 23letý motorkář, má smutný konec. Mladík ještě ve večerních hodinách na následky vážných zranění v Krajské nemocnici Liberec zemřel.

26.9.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 

vytisknout  e-mailem