Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Aktualizace: Vyhodnocení bezpečnostního opatření na akci Rock for People Europe Plzeň

PLZEŇ - Policisté zajistili veřejný pořádek, bezpečnost v silničním provozu a také ochranu majetku, zdraví a života občanů. 

     Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje v souvislosti s konáním hudebního festivalu Rock for People Europe Plzeň realizovalo bezpečnostní opatření k zajištění veřejného pořádku, bezpečnosti v silničním provozu a také k ochraně majetku, zdraví a života občanů. Do opatření byli nasazeni policisté z oddělení služební kynologie se speciálně vycvičenými psy, služby dopravní a pořádkové policie, služby kriminální policie a vyšetřování a také pořádkové jednotky. Dále jsou do opatření nasazeni také policisté z antikonfliktního týmu. Ti všichni od rána do pozdních nočních hodin dohlíželi na bezpečnost a dodržování veřejného pořádku ve městě, ale i jeho bezprostředním okolí.  V průběhu akcí nedošlo k narušení veřejného pořádku a ohrožení bezpečnosti. Stejně tak nebyla zásadním způsobem omezena doprava ani ohrožena bezpečnost a plynulost v silničním provozu. Policisté však v souvislosti s hudebním festivalem zjistili několik případů držení omamných a psychotropních látek a několik případů odcizení věcí. Policistům se tak i přes velmi náročné klimatické podmínky podařilo naplnit své priority, proto opatření vyhodnotili jako úspěšné.

     V souvislosti s konáním hudebního festivalu přijali policisté z Operačního odboru Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje na tísňovou linku číslo 158 dva případy oznámení porušení nočního klidu. Jedná se o případy oznámení během konání celé akce.

nprap. Ing. Jan Koželuh
8. července 2015

 

 

 

vytisknout  e-mailem