Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

AKTUALIZOVÁNO: Žena zemřela násilnou smrtí

KRAJ, BRNO: Kriminalisté zadrželi podezřelého. 

AKTUALIZACE 10. 3. 14:30

Kriminalisté zadrželi třiadvacetiletého muže z Brna, kterého podezírají z vraždy studentky v Brně. Jedná se o bývalého přítele poškozené a právě osobní vztahy byly s největší pravděpodobností motivem útoku. Nejedná se o motiv sexuální nebo loupežný. Aktuálně probíhají se zadrženými nezbytné procesní úkony, aby mohl být v odpoledních hodinách obviněn ze zvlášť závažného zločinu vraždy, za který mu v tomto případě hrozí až doživotí. Po zahájení trestního stíhání muže bude následovat vypracování ponětu k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby.

Policisté pátrají po kabelce, kterou měla poškozené před útokem u sebe, ale doposud se ji nepodařilo najít - viz přiložená fotografie. V případě nálezu této dámské černé kabelky prosím oznamte tuto informaci na linku 158. 

mjr. Petra Ledabylová, 10. 3. 2016

 

AKTUALIZACE 9. 3. 12:00

Kriminalistům se podařilo zemřelou ženu ztotožnit - jedná se o čtyřiadvacetiletou studentku z Brněnska. Pátrání po pachateli se policisté věnují s maximálním nasazením.

Policisté včera v 16:03 přijali oznámení o nálezu mladé ženy bez známek života na Třídě Generála Píky v Brně. Policisté místo nálezu ženy ihned uzavřeli, provedli jeho ohledání a rozjeli rozsáhlou pátrací akci, do které zapojili i vrtulník. Ještě v noci byla provedena soudní pitva zemřelé ženy ve věku asi 20 - 30 let, která potvrdila, že žena zemřela násilnou smrtí.  Kriminalisté skutek šetří jako zvlášť závažný zločin vraždy. Žádají všechny, kteří si v době od 15. do 17. hodiny poblíž uvedeného místa všimli čehokoliv podezřelého, aby se nám ozvali prostřednictvím linky 158. V tuto chvíli už kriminalisté vyslýchají několik osob, které by k případu mohly podat důležité informace.

mjr. Petra Ledabylová, 9. 3. 2016

Zvukový záznam: TGP_0903.mp3

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem