Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Alkohol a řidiči

Kontroly o víkendu 

        V Železné Rudě v sobotu 7. ledna 2011 po desáté hodině dopoledne policisté z dopravního inspektorátu kontrolovali na ulici Klatovské řidiče 32 letého místního muže při řízení vozidla zn. Nissan. Dechovou zkouškou bylo naměřeno 0,97 a opakovaně 1.01 promile alkoholu. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku, který bude předán na městský úřad.
        V sobotu 7. ledna 2012 ve 22.35 hodin policisté z obvodního oddělení Klatovy kontrolovali v Klatovech na ulici Pod Koníčky řidiče 40 letého místního muže, který řídil vozidlo zn. Renault Laguna. Řidič se odmítl podrobil dechové zkoušce i lékařskému vyšetření. Muž byl převezen na obvodní oddělení a dále do protialkoholní záchytné stanice v Plzni.
     Policisté mužům zadrželi řidičské průkazy.
     V neděli 8. ledna 2012 v Nýrsku na ulici Komenského policisté kontrolovali 26 letého muže z Klatov při řízení vozidla. Muž se podrobil dechové zkoušce a bylo zjšitěno 0,62 promile alkoholu. Dále policisté zjistili, že muž má podle rozhodnutí Městského úřadu v Klatovech uložen trest zákaz činnosti řízení motorových vozidel od měsíce ledna 2011 do května 2012. Muž byl převezen na obvodní oddělení a převzal sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
    
 

nprap. Ladmanová Dana

9.1.2012

vytisknout  e-mailem