Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Alkohol ne, drogy ano

CHOMUTOV - Zloděj v garáži, Svítila, neplatila.... 

Alkohol ne, drogy ano
V Jirkově kontrolovali muži zákona projíždějící vozidlo Citroen Xara. Jeho řidič, 31letý muž se podrobil dechové zkoušce na alkohol, která byla negativní. Provedený test na zjištění návykových látek však byla pozitivní. Kromě toho policisté zjistili, že má vyslovený zákaz řízení všech motorových vozidel. Zákaz vydal Okresní soud Chomutov a skončí až v červnu příští rok. Za trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání hrozí podezřelému až tři roky ve vězení.
 
Zloděj v garáži
Vniknutí do objektu garáže v Bezručově ulici vyšetřují chomutovští policisté. Majitel při výpovědi upřesnil, že mu zmizelo různé nářadí, vařič, dva noční stolky a další věci. Celková škoda se vyšplhala na 17 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže.
 
Svítila, neplatila
Obvinění z krádeže si převzala 37letá cizinka, žijící na sídlišti Kamenná v Chomutově. Bez řádného připojení elektroměru odebírala elektřinu, za kterou ovšem neplatila. Od září do listopadu loňského roku způsobila rozvodným závodům škodu za téměř 9500 korun. Skutek vyšetřují chomutovští kriminalisté.
 
Peněženky se našly
Jak jsme již informovali, na místní oddělení policie v okresním městě oznámil poškozený krádež peněženky ze šatny při návštěvě diskotéky v centru města. Škodu vyčíslil na necelé tři tisíce korun. Vyšetřování krádeže policisté odložili. Oznamovatel přišel znovu a uvedl, že má peněženku nazpět a nic nechybí.
Obdobně dopadl i muž, který minulý týden oznámil zmizení peněženky poblíž restaurace v ulici Kosmonautů. V tomto případě měl přijít o 38 tisíc korun na hotovosti a osobní doklady. Druhý den upřesnil svoje oznámení. Peněženku nalezla uklizečka ve firmě, kde pracuje. I v tomto případě mohl policejní orgán vyšetřování krádeže odložit.
 
Vloupání do domu
Neznámý pachatel vnikl do domu ve Vaníčkově ulici. Celý objekt prohledal a odcizil různé věci za téměř 90 tisíc korun. Další necelé 3 tisíc korun bude stát oprava poškozeného zařízení. Krádež vyšetřují chomutovští policisté, pro pachatele jsou připravena obvinění z krádeže a porušování domovní svobody.
 
 19.února 2014  
nprap. Marie Pivková
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
tlf. 974 433 207
 

vytisknout  e-mailem