Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Alkohol za volant nepatří

CHOMUTOV - Muž popíjel a pak řídil, Popelnice a železo..... 

Nadýchal

Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky se bude zodpovídat 30letý muž z Mostu. Během sobotní noci projížděl s vozidlem ulicí Zborovská. Při následné kontrole se podrobil dechové zkoušce, která byla pozitivní. Přístroj ukázal 1,66 a následně 1,64 promile. Následné lustrace policistům odhalila, že navíc měl do září 2016 vysloven Magistrátem Chomutov zákaz řízení motorových vozidel. Doba zákazu skončila, ale muž si svůj řidičský průkaz nevyzvedl. Vyšetřují chomutovští policisté.

Popelnice a železo

Chomutovští policisté vyšetřují jednání dvou mužů – 39 let z Kadaně a 34 let z Loun. Oba společně vnikli na pozemek bývalé firmy v Beethovenově ulici. Na místě sebrali plastovou popelnici, do které následně uložili nalezené železné odřezky. Věci chtěli prodat do sběrny, což se jim nepodařilo. Starší byl navíc za krádež stíhán v loňském roce, z krádeže se budou oba zodpovídat i nyní.

Nejdřív klíče, pak chata

32letému muži z Kryr hrozí obvinění z krádeže a porušování domovní svobody. Před časem sebral poškozené klíče od chaty v obci Loučná pod Klínovcem. Do rekreačního objektu následně vnikl, nějakou dobu zde setrval a opak ženě odcizil televizor, lyžařskou výbavu a další věci. Hodnotu odcizených věcí majitelka stanovila na téměř 23 tisíc korun. Jednání nadále vyšetřují policisté ve Vejprtech.

Pračka, kolo i kino

Vniknutí do sklepa vyšetřují policisté v Klášterci nad Ohří. V ulici Příčná kdosi vnikl do domu, dostal se až do sklepních prostor a tam z kóje majitele sebral automatickou pračku, dětské jízdní kolo a domácí kino. Celková škoda byla odhadnuta na 4200 korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže.   

5.prosince  2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729       

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem