Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Alkohol za volantem

Další čtyři řidiči usedli za volant po požití alkoholu 

 

     Uplynulý prodloužený víkend opět rozšířil řady řidičů, kteří si neodpustili před jízdou alkohol a následně byli zadrženi policisty.

      Dne 11. dubna v brzkých ranních hodinách kontrolovali dopravní policisté z Mělníka v Kralupech na Vltavou – Lobečku osobní motorové vozidlo Seat Toledo, které řídil sedmadvacetiletý muž z Prahy. V rámci kotroly byla provedena orientační dechová zkouška s pozitivním výsledkem 1,38 promile alkoholu v dechu.

     Téhož dne po osmnácté hodině kontrolovala hlídka dopravních policistů v obci Červená Píska osmatřicetiletou ženu z Mělnicka za volantem osobního vozidla Škoda Felicia. U ní prokázala orientační dechová zkouška „úctyhodných“ 2,36 promile alkoholu v dechu.

      Další úspěchy zaznamenali policisté následujícího dne a to ve večerních hodinách. Po dvacáté hodině na Mělníku, kontrolovali mělničtí dopraváci osobní vozidlo Škoda Fabia, které řídil osmadvacetiletý muž z okresu Mladá Boleslav. Orientační dechová zkouška skončila s pozitivní naměřenou hodnotou 1,49 promile alkoholu v dechu.

     Kolem dvaadvacáté hodiny zastavili policisté z oddělení v Neratovicích v ul. J.K. Tyla osobní vozidlo Renault, za jehož volantem byl dvaačtyřicetiletý muž z Neratovicka. Tento se podrobil orientační dechové zkoušce na alkohol s naměřenou pozitivní hodnotou 3,16 promile alkoholu v dechu.

      Všichni hříšníci následovali policisty na služebny, kde jim bylo sděleno podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

 


 

vytisknout  e-mailem