Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Ani na silnici to není lehké

Český Krumlov – Dolní Dvořiště - V září 2011 mělo dojít u Dolního Dvořiště ke krádeži a loupeži. 

Jedna z poškozených provozovala prostituci, když k ní přijela podezřelá žena, vystoupila z vozidla, šla přímo k poškozené a násilím ji za popruh kabelky odtáhla k vozidlu. Tam jí vyčítala, že může za její osobní problémy, kabelku jí vytrhla, tělem ji natlačila na sedadlo spolujezdce a začala jí bít svojí botou po celém těle. Poškozená se nebránila a řekla podezřelé, ať si nechá peníze z kabelky. Na to jí nechala podezřelá z auta odejít. Odcizením kabelky a jejího obsahu způsobila pachatelka poškozené škodu v celkové výši nejméně 3 190 Kč. K poranění a jiné fyzické újmě nedošlo.
 
Koncem září 2011, provozovala druhá poškozená prostituci, také u Dolního Dvořiště. Podezřelá měla přijet, přistoupit k poškozené a strhnout jí kabelku z ramene, aniž by cokoliv řekla. Poškozená ji žádala o navrácení kabelky, což neučinila. Poškozená pak odjela autostopem pryč. Odcizením kabelky, peněženky, věcí osobní potřeby a hotovosti způsobila pachatelka poškozené celkovou škodu ve výši 4 550 Kč.
 
Obě poškozené ženy však vše ohlásily až nyní, když měly s pachatelkou další problémy. Co a jak se opravdu odehrálo, to nyní prošetřují českokrumlovští kriminalisté.
 
 
por. Bc. Michaela Pavlíčková, pcrckpis@email.cz
6. listopadu 2011
 

vytisknout  e-mailem