Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Výtržnictví, Nebezpečné vyhrožování a Ublížení na zdraví

SOKOLOVSKO – V minulosti odsouzen a potrestán za výtržnictví.  

Policisté z obvodního oddělení ze Sokolova sdělili podezření ze spáchání přečinů Ublížení na zdraví, Nebezpečné vyhrožování a Výtržnictví 32letému místnímu muži.
 
Ten se takového jednání měl dopustit nejprve tím, že 19. 3. měl požádat na autobusové zastávce 34letého muže o peníze. Ten mu je však odmítl dát, a tak ho udeřil pěstí do obličeje. Napadený muž ztratil rovnováhu a upadl na zem. Podezřelý na si na něj klekl a přitom u mu vulgárně nadával, vyhrožoval a několikrát ho pěstí znovu udeřil do obličeje. Zranění napadeného muže si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici.
 
V další případě dne 22. 3. ve večerních hodinách vstoupil v Sokolově do místního baru, kde byl však vyzván, aby bar opustil, vzhledem k jeho minulým incidentům, kterých se v baru dopustil. Na to nejdříve nereagoval, ale poté z baru odešel. Na chodbě  před barem uchopil betonovou tvárnici a vhodil jí do skleněné výplně dveří. Ta praskla a tvárnice vletěla až do samotného baru.
 
Podezřelý muž se přečinu výtržnictví dopustili i přesto, že byl za takový skutek již odsouzen a potrestán. Policisté podezřelého muže předali společně se spisem státnímu zástupci a soudce ho poslal do vazby. V případě prokázání viny mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Kateřina Krejčí
25. 3. 2015

vytisknout  e-mailem