Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Je ve výkonu trestu

CHEBSKO – Policisté objasnili další jeho krádeže.  

Chebští kriminalisté doručili do výkonu trestu 27letému muži usnesení o zahájení trestního stíhání. Obvinili ho ze spáchání pokračujícího přečinu krádeže. 

V březnu letošního roku se měl v obchodním domě v Sokolově dopustit opakovaně krádeží. Obviněný se zaměřil na drogistické zboží. Během měsíce měl odcizit zboží v hodnotě přesahující částku 6 tisíc Kč. Muž se zajímal především o deodoranty různých značek a kosmetiku.

Na konci března měl také krást v obchodním domě v Chebu. I zde se zaměřil na drogistické zboží, které chtěl pronést přes pokladny bez zaplacení. Za prostorem pokladny byl však zadržen pracovníkem ostrahy a zboží v hodnotě téměř 2 100 Kč bylo vráceno zpět do prodejny. Ostraha obchodu zadrženého muže následně předala policii. Po provedených úkonech byl muž eskortován do výkonu trestu na základě příkazu dodání do výkonu trestu.

Svého jednání se dopustil i přesto, že byl rozsudkem Okresního soudu v Sokolově odsouzen k odnětí svobody. Nyní mu tak hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
11. 5. 2016

 

vytisknout  e-mailem