Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na silnici vyhasl lidský život

CHOMUTOV - Vandal poškodil poutače, Loupež objasněna... 

Na silnici vyhasl lidský život
Včera, kolem deváté hodiny dopoledne, došlo na výjezdové silnici l/7 z Chomutova na Prahu k tragické dopravní nehodě. Poblíž odbočky na obec Droužkovice se tu střetlo osobní vozidlo Renault Scenic s motocyklem Simson. 33letý řidič vozidla z Klášterce nad Ohří nedodržel bezpečnou vzdálenost od jedoucího motocyklu, který řídil 60letý muž z Kálku a došlo ke střetu. Poškozený utrpěl taková zranění, kterým po převozu do nemocnice v Chomutově podlehl. Alkohol byl vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou, okolnosti kolize nadále šetří policie. Viníkovi hrozí obvinění z trestného činu ublížení na zdraví s následkem smrti z nedbalosti, za který jej soud může poslat až na pět let za mříže.  
 
Vandal poškodil poutače
Neznámý vandal poškodil dva reklamní poutače umístěné na příjezdové komunikaci do rekreačního areálu na Perštejnsku. Jak majitel uvedl, pachatel rozbil ochranné sklo a poškodil vnitřní zařízení. Tímto způsobem je znehodnotil a tak vznikla škoda ve výši sedmnáct tisíc korun. Policisté v Klášterci nad Ohří zahájili vyšetřování trestného činu poškozování cizí věci.
 
Loupež objasněna
Minulý měsíc došlo k napadení návštěvníka rockového klubu v Chomutově. Na toaletách jej kdosi fyzicky napadl a sebral mu peněženku a mobilní telefon. Jako pachatel tohoto jednání byl zjištěn 24letý muž. Útočník byl zadržen, obviněn z loupeže a umístěn do policejní cely neboť bude podán návrh na jeho vzetí do vazby.
 
Žena přišla o auto
Na konci září zapůjčila žena z Kadaně svou škodovku 35letému muži z Kalku. Vozidlo měl do dvou dnů vrátit, ale to neučinil. Od té doby nereaguje na telefonáty a je nekontaktní. Navíc žena zjistila, že již auto nemá a předal jej další osobě. Kadaňští  policisté zahájili vyšetřování trestného činu zpronevěry.
 
Dostala chuť na řízky
Pracovníci bezpečnostní služby marketu v Otvicích zadrželi 42letou ženu při krádeži. Pachatelka si přendala dvě balení kuřecích řízků za 139 korun  z regálu rovnou do své kabelky a prošla prostorem pokladen bez zaplacení. Ke svému jednání se přiznala a tak jí policejní hlídka doprovodila na místní oddělení v Jirkově. Tam bylo zjištěno, že obdobného jednání se dopustila již v minulosti a byla za něj potrestána a tak se i nyní bude zodpovídat z trestného činu krádeže.
 
Dvojice byla silnější
Škodu ve výši sedm tisíc korun mají na svědomí dva muži z Měděnce. Mladší z dvojice, 23letý muž, úmyslně pěstí urazil zrcátko na vozidle poškozeného, starší 55letý muž, mu pak vyrazil z ruky digitální fotoaparát, který dopadl na zem a poškodil se. K incidentu došlo v  obci Kovářská a policisté z Vejprt nyní vyšetřují další okolnosti tohoto činu. Oba muži jsou podezřelí z trestných činů poškozování cizí věci výtržnictví.
 

vytisknout  e-mailem