Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté našli tři kradená auta

LIBEREC - Dva vozy byly odcizeny téže noci. 

Zatím neznámý pachatel odcizil v noci z 21. na 22. června v ulici Kmochova v Liberci Ruprechticích  osobní vůz Škoda Superb. Auto zde bylo zaparkováno před domem. Vůz byl následně nalezen v ulici Karlinská, přičemž v něm ještě chyběly drobnosti za sedm set korun. Na 25 tisíc korun bylo vyčísleno poškození vozu.
Policisté spolu s psovodem prováděli širší ohledání místa nálezu auta a zjistili, že se v téže ulici nachází další kradený vůz. Jednalo se o zelený VW Passat, který byl rovněž téže noci odcizen, a to ve Frýdlantě.
Včerejšího dne, 22. června, byl v ranních hodinách nalezen další kradený vůz - Škoda Superb. Auto bylo den předtím odcizené v Praze a včerejšího dne ho policisté nalezli odstavené na návsi ve Svijanském Újezdu.
Všemi případy se zabývají policisté z obvodních oddělení z Ruprechtic, Frýdlantu  a Hodkovic nad Mohelkou, spolu s kriminalisty. V případě, že by se podařilo ustanovit pachatele, hrozilo by jim obvinění z trestného činu neoprávněného užívání cizí věci a až dvouletý trest odnětí svobody.

 

Vlasta Suchánková
pislbc@mvcr.cz   974 466 207

 

vytisknout  e-mailem