Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Drogy vyráběli v lese

CHOMUTOV - Plechy neprodali, Hledaný mladík dopaden.... 

Drogy vyráběli v lese
V lese za Chomutovem vyráběla dvojice mužů pervitin. Od června letošního roku vyrobili zakázané látky – metamfetaminu nejméně 30 gramů. Muži ve věku 35 a 45 roků byli na místě zadrženi, policejní komisař je obvinil z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy a skončili v policejní cele. Na oba bude podán návrh na vzetí do vazby. Zajištěné „nádobíčko“ poputuje ke znaleckému zkoumání. Za uvedený trestný čin mužům hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.
 
Plechy neprodali
Šestici mužů z Chomutovska zadrželi jirkovští policisté v době, kdy se snažili zpeněžit svůj lup. Do místní sběrny surovin totiž dovezli hliníkové odřezky plechů, které odcizili ve firmě, kde všichni pracují. Svému zaměstnavateli způsobili škodu za necelých 10 tisíc korun. Po provedeném výslechu byli pachatelé propuštěni, vyšetřování krádeže probíhá na svobodě.
 
Hledaný mladík dopaden
Na Kadaňské ulici v Chomutově kontrolovala policejní hlídka 17letého mladíka. Lustrací bylo zjištěno, že je po něm vyhlášeno celostátní pátrání, před časem totiž utekl z výchovného ústavu. Souhlas se zadržením vydalo i Státní zastupitelství  Louny, mladík proto skončil v policejní cele. Odtud odcházel v doprovodu policistů z Podbořan, kteří si ho převzali k dalším úkonům.
 
Popletl si adresu
Rány do dveří probudily ze spánku obyvatele bytu na sídlišti Zahradní v Chomutově. Když přišli na chodbu, stál tam 28letý mladý muž. Do bytu se dostal tak, že vykopl vstupní dveře.Na svou omluvu uváděl, že hledá známého. Když mu překvapená žena vysvětlila, že kamarád bydlí v domě o kus dál a u nich v bytě není, odešel. Poškozená se pak obrátila na policii a všechno oznámila. Majitelku bytu bude stát oprava poškozených dveří nejméně dva tisíce korun, na nezvaného hosta čeká obvinění z trestného činu porušování domovní svobody.
 
Chomutov 20.8.2010

vytisknout  e-mailem