Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nenapravitelný zloděj

TEPLICE - Nenapravitelný zloděj, Předvánoční krádež, Bourací kladivo bylo pryč.. 

Nenapravitelný zloděj
 
Z trestného činu krádeže vloupáním byl obviněn 23letý mladík z Bíliny. Ten se ve svém rodném městě vloupal do zaparkovaného vozidla. Na jednom z bílinských sídlišť rozbil okénko u vozidla Kia ceed a ze zavazadlového prostoru odcizil pracovní nářadí v hodnotě přibližně 71 tisíc korun. Této krádeže se dopustil  přesto, že si nedávno odseděl za krádeže 2 roky ve vězení. Vzhledem k výši škody mu nyní hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 
Předvánoční krádež
 
Zřejmě pochutiny na vánoční stůl si chtěla krádeží obstarat 21letá žena z Krupky. V jednom ze supermarketů v Tnovanech si den před štědrým dnem uschovala do své textilní tašky 2 kusy salámu, 8 balení sýra Eidam a 5 balení uzeného sýra. Takto prošla pokladnou, aniž by zboží zaplatila. Následně byla zadržena pracovníkem bezpečnostní agentury. I přesto, že škoda činila „pouze“ čtyřista korun, ženě bylo sděleno podezření z krádeže, neboť již v nedávné minulosti byla za krádeže potrestána.
 
Bourací kladivo bylo pryč
 
V době od 12. prosince do 4. ledna došlo v Ledvicích ke krádeži bouracího kladiva v hodnotě 200 tisíc korun. Neznámý pachatel zde z parkoviště elektrárny odcizil ze zaparkovaného pracovního stroje hydraulické bourací kladivo, které bylo připevněno na zadní části stroje. Policisté žádají občany, kteří by ke krádeži nebo k současnému výskytu bouracího kladiva mohli poskytnout nějaké informace, aby zavolali buď přímo policistům z bílinského obvodního oddělení na tel. 974439750 nebo na linku 158.
 

vytisknout  e-mailem